У Хмельницькому пройшов турнір на призи Анатолія Чумакова

1555

17-ть областей країни, Молдова, Білорусь та навіть Ізраїль. У Хмельницькому пройшовтурнір на призи заслуженого тренера України Анатолія Чумакова. Він – основоположник боксу на теренах області. За спортивну кар’єру виховав майже півтори сотні майстрів спорту, десятки чемпіонів європейського та світового рівнів. Разом з тим, каже сам тренер, найважливіше те, що виховав людей.

Всього кілька секунд і львів’янину Максиму Негребову підіймають руку. Свого суперника він здолав надто швидко. Такі перемоги, каже боксер, не полюбляє. У його стилі – провести три раунди.

З «перчинкою» провів бій і боксер з Білорусі Влад Ковальов. Аби побороти суперника, йому знадобилися усі три раунди. Переміг, каже, завдяки тренуванням та силі волі.

На турнірі у Хмельницькому білоруський боксер вперше. Рівень, каже, – високий, а суперники – дійсно сильні. А загалом, на змагання прибули понад півтори сотні бійців.Це – представники 17-ти областей України, спортсмени з Молдови, Білорусі та навіть Ізраїлю. Усі вони боролисяза призи заслуженого тренера України Анатолія Чумакова.

Та навіть це – не показник. Важливо інше. За роки спортивної кар’єри у руках Анатолія Миколайовича були тисячі боксерів. Можливо, вони й не стали чемпіонами чи призерами, втім пройшли добру школу життя.

Анатолій Миколайович – один з основоположників боксу на теренах області. Навколо себе він згуртував велику спортивну родину, для якої бокс – не просто спорт, а стиль життя. А головне в житті, як каже сам тренер, виховати людину, а вже потім спортсмена.

 

" " " "