У Хмельницькому пропонують безкоштовну психологічну реабілітацію для учасників АТО

814

Посттравматичний розлад, конфлікти з оточуючими та дезадаптація – найпоширеніші проблеми, з якими живуть учасники бойових дій. Тому у 2017 році Кабінет Міністрів вирішив забезпечувати їх безкоштовною психологічною реабілітацією. У міському управлінні праці та соціального захисту населення триває прийом заявок від бажаючих скористатися цією послугою.

Почувати себе впевненим, пережити важкі події та налагодити стосунки із близькими. У Хмельницькому пропонують безкоштовну психологічну реабілітацію. Скористатися цією послугою можуть учасники бойових дій та Революції Гідності. Ні для кого не секрет, що люди, які перебувають на передовій, постійно знаходяться в емоційній напрузі. Військові втрачають побратимів та частину свого звичного життя. Відтак, повертаючись до своїх близьких, часто перебувають в депресії, бо не можуть висловити побачене та пережите.

Військові можуть на власний розсуд обрати санаторії уЗакарпатській, Одеській, ХерсонськійабоХмельницькій області. Путівка розрахована на 18 днів. В управлінні праці та соціального захисту населення відшкодують витрати на проїзд.

Нині військові не поспішають звертатися за допомогою. Відтак, працівники соціального захисту проводять інформаційну компанію у військових частинах та громадських організаціях.

 

" " " "