У Хмельницькому приберуть з вулиці чергову партію незаконних споруд

Цього разу під знос підлягають металеві гаражі та паркан супермаркету "Епіцентр"

1112

У Хмельницькому найближчим часом планується виконати ще декілька кроків на шляху благоустрою міста,  в рамках яких буде знесено декілька незаконних споруд. Про це свідчать відповідні проекти-рішення виконавчого комітету Хмельницької міськради.

Зокрема, мова йде про декілька “стихійних” металевих гаражів на вулиці Чкалова, 14 та металеву огорожу господарчого торгівельного центру “Епіцентр”, що на Зарічанській 11/4. Рішення про знос було прийняте на підставі матеріалів управління архітектури та містобудування.

Проведення демонтажних робіт доручено  КП “Хмельницькбудзамовник”. При цьому зберігання елементів конструкцій зазначених споруд теж буде частиною взятих на себе підрядником обов’язків. Якщо ж розміри та конфігурація елементів споруд зроблять неможливим їхній демонтаж та евакуацію в цілісному стані, то КП “Хмельницькбудзамовник” прибрати споруди частинами, аби забезпечити благоустрій міста.

Читайте також: Хмельницький міськрайонний суд має дефіцит коштів для зарплати

Хмельницькому райуправлінню поліції рекомендовано забезпечити дотримання громадського порядку під час демонтажних робіт на вулиці Чкалова, 14, та вулиці Зарічанська, 11/4.

" " " "