У Хмельницькому розшукуваний грабіжник з Прикарпаття попався на крадіжці кухонних ножів

Зловмисника впіймали завдяки записам з камер відеоспостереження

844

У Хмельницькому патрульні поліцейські затримали мешканця Прикарпаття, який перебував у розшуку за грабіжництво. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Попався зловмисник внаслідок здійснення чергової крадіжки. Чоловік вирішив поцупити в одному з торгівельних центрів на вулиці Кам’янецькій кухонні ножі, однак не врахував, що цей момент зафільмували камери відеоспостереження.

Скориставшись пошуковими базами Національної поліції правоохоронці, котрі прибули на виклик, досить швидко змогли встановити особу крадія. Ним виявився 52-річний мешканець прикарпаття, котрий перебуває в розшуку поліції Івано-Франківщини.

При цьому з’ясувалося, що декілька днів тому зазначений громадянин поцупив у тому ж магазині елітні парфуми, що теж було зафіксовано на записах.  Їх виявили в оселі крадія в ході санкціонованих обшуків за місцем проживання.

Читайте також: На Хмельниччині негода допомогла поліцейським впіймати крадія

Наразі розшукуваного затримали і помістили до ізолятора тимчасового тримання. Тепер йому доведеться відповідати за вчинення крадіжок не тільки на Прикарпатті, а й у Хмельницькому.

" " " "