У Хмельницькому ще одна підозра на коронавірус: очікуються результати

Пацієнт перебуває на ізоляції в інфекційній лікарні

3042

До Хмельницької інфекційної лікарні учора доставили хворого 54-річного Хмельничанина. У пацієнта були симптоми ГРВІ та двостороння пневмонія.

Головна лікарка Оксана Піддубна повідомила, що у хворого стан середньої важкості. Чоловік працює далекобійником на території України, він нещодавно повернувся з рейсу. Аби переконатися у точному діагнозі пацієнта, медпрацівники встановили йому підозру на коронавірус. Біоматеріали на дослідження вже відібрали та відправили до Києва на перевірку.

Також у Хмельницькій обласній адміністрації повідомляють, що одна підозра не підтвердилася. У 44-річного Нетішинця аналізи на коронавірус показали негативний результат.

Отже, наразі у Хмельницькій області хворих на коронавірус немає. А  3 пацієнтів очікують результати аналізів.

У Хмельницькій міській раді повідомляють, що станом на сьогодні інфекційній лікарні є 72 хворих, серед яких 26 дітей. З них – 4 підозри на Covid (2 з міста, 2 – Нетішин і Кам’янець). За добу госпіталізовано 8 хворих, серед яких 2 – з підозрою на COVID, ще 3 з діагнозом грип, жодного з пневмонією. Виписано 12 пацієнтів, що одужали. В лікарні залишаються 19 хворих з пневмоніями, 30 хворих на грип, 16 з іншими ГРВІ.

" " " "