У Хмельницькому СІЗО знову виявили заборонені речовини

Серед медикаментів, котрі передали одному з в'язнів, знайшли метадон

774

Сьогодні, 28 січня, в ході стандартної перевірки передачі для одного з ув’язнених працівники Хмельницького слідчого ізолятора виявили заборонену речовину. Про це повідомили в ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”.

На ім’я одного з в’язнів передали ліки та деякі інші речі. В ході обов’язкового огляду передачі правоохоронці виявили заборонений наркотичний препарат – “Метадон”. Таблетки були приховані в упаковках з-під інших дозволених препаратів. В декількох секціях таблеток було пошкоджене заводське упакування з метою заміни одного препарату на інший. Також, аби приховати такі маніпуляції з упаковками, в пошкоджених місцях на них були наклеєні цінники.

«Візуально було видно, що сім таблеток відрізняються за розміром від інших. Зі слів ув’язненого, це були таблетки метадону», – йдеться в повідомленні СІЗО.

Читайте також: У Хмельницькому СІЗО зафіксували спробу передачі наркотиків

З цього приводу викликали слідчо-оперативну групу Хмельницького районного управління поліції. Сім таблеток невідомого походження правоохоронці вилучили  для проведення відповідної експертизи.

" " " "