У Хмельницькому скоро відкриють дитсадок за 30 мільйонів гривень

Новий сучасний садочок відкриє свої двері для малюків мікрорайону Лезневе

1398

Дитсадочок у Лезневому- одна з найбільш нагальних потреб. Тутешнім батькам доводиться щоранку тягти своїх малюків  в дитсадки у центр міста. Часто-густо такий шлях “на велику землю” забирає не лише силу-силенну часу, але й немало нервів. Адже зазвичай ранкові маршрутки, що перевозять на роботу купу лезневського люду, не налаштовують на замріяне споглядання краєвидів за вікном. Тож новий дитячий садочок цьому мікрорайону потрібен як повітря.

Дивіться також: Нові маршрути вже незабаром з’являться у Хмельницькому

Дитсадок, будівництво якого вже завершується, матиме площу  1400 квадратних метрів та зможе приймати одночасно 120 малюків у шести групах. Уже завершено фасадні роботи. Будівлю відразу утеплили та розфарбували у всі кольори веселки, аби здалеку було видно, що це не якась вбога казенна установа. Зараз  прокладають інженерні мережі всередині будівлі та завершують внутрішнє оздоблення.

Комплексно із основною будівлею зведуть також господарську споруду, котельню, трансформаторну підстанцію, літні навіси для відпочинку дітей, а також резервуари для води та самопливний колектор.

" " " "