У Хмельницькому стартував тренінг «Як стати гідом у громаді?»

860

Що таке екскурсія та як зробити її цікавою. У Хмельницькому стартував тренінг «Як стати гідом у громаді?». Захід проходить у двох форматах – наживо та у режимі онлайн. Опанувати ази туристичної справи можна абсолютно безкоштовно. Усі витрати покриває місто.

Лондон, Париж чи Нью-Йорк. Ці та й те тільки мегаполіси світу Богдан Місюренко підкорив. Скрізь, розповідає, був у якості туриста. Тепер хоче спробувати себе у ролі екскурсовода.

Можливо, не скрізь, втім на Закарпатті пана Юрія добре знають. Він– гід з багаторічним стажем. Проводить екскурсії не лише вдома, а й у сусідніх країнах, на кшталт, Румунії чи Словаччини. Їм, каже пан Юрій, Україна нічим не поступається, бо теж багататуристично.

Потяг рушив у Хмельницькому. У нас стартував тренінг «Як стати гідом у громаді?». Усіх охочих навчають азам туристичної справи. Отримати нові знання можна абсолютно безкоштовно. Усі витрати покриває місто.

Можливо, не професійного, втім гіда-ентузіаста повинна мати кожна громада, каже Сергій Толстіхін. Хмельниччина має значний туристичний потенціал, та ось показати його немає кому. І така ситуація не тільки у громадах, а й у Хмельницькому. Обласному центру теж не завадило б обзавестися екскурсоводами.

У Хмельницькому і справді є що показати і, у першу чергу, самим хмельничанам. А вже потім презентувати місто, як туристичне, сусідам та всій Україні.

У світ подорожей ведуть екскурсоводи. Саме вони здатні у нецікавому знайти цікаве та показати навіть непривабливу локацію з привабливої сторони. Зараз майбутні гіди навчаються. Захід проходить у двох форматах – наживо та у режимі онлайн. Буде дводенним. Старт 8-го жовтня. Потім – тиждень домашнього завдання і другий день – 15-го жовтня.

" " " "