У Хмельницькому судитимуть жінку, що скоїла наругу над тілом померлого сина

Валізу з тілом мертвого малюка знайшли влітку у Чернівцях

6499

До суду передано справу щодо  жительки Хмельницького , яка моторошним способом позбулася тіла своєї померлої дитини, повідомляє Магнолія-ТВ.

Валізу із жахливим вмістом випадково знайшло подружжя, що збирали подорожник на околиці Чернівців. Гарна новенька річ лежала у траві. Чоловік вирішив відкрити її та подивитися, що там усередині. Коли зазирнув, то пополотнів: там лежало загорнуте в ковдру дитяче тільце.

Читайте також: На Хмельниччині заїжджа банда вчинила розбій: хроніка подій

Поліція швидко встановило особу матері мертвої дитини. А невдовзі, після розшуків, знайшли і саму 22-річну жінку. З’ясувалось, що її дворічний Сашко помер від нападу астми. Згодом експертиза підтвердила ці покази горе-матері. Злякавшись, що її можуть звинуватити у смерті дитини, матір запакувала мертвого хлопчика у валізу та винесла її за два кілометри від будинку на околиці Чернівців, в якому вона знімала одне з помешкань. Там, у кущах, і виявили страшну знахідку.

Читайте також: На Хмельниччині засудили ревнивицю, яка позбавила свою суперницю життя

Досудове  слідство справі закінчено, і незабаром молоду жінку судитимуть. Їй інкримінують статтю 166 ККУ (Злісне невиконання батьками, опікунами чи піклувальниками встановлених законом обов’язків по догляду за дитиною). За такий злочин передбачена відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

" " " "