У Хмельницькому відкрили новий дитячий садочок

1163

У Хмельницькому відкрили новий дитячий садок. Побудували його у мікрорайоні Лезневе. Тривалість робіт склала менше ніж два роки. Зараз «Соколятко – так називається ДНЗ – зможе прийняти понад півтори сотні дітей мікрорайону.

Із усмішками, танцями, співами, та гарним настроєм. Так відкривали новий дитячий садочок у мікрорайоніЛезневе.

Будівництво цього ДНЗ тривало менше ніж два роки. Він розрахований на 160 місць. За словами міського голови, це дасть змогу розвантажити інші заклади.

Заклад забезпечений всім необхідним  – від кількох дитячих майданчиківдо спальнихта ігрових кімнат. А ще тут є багатофункціональний спортивний майданчик. Тут зможуть займатися як місцеві дітлахи, так і учні початкових класів 13-ї ЗОШ.

Батьки на відкриття чекали не один рік. Тепер їм буде набагато легше доставити дитину до садочку, адже раніше це доводилося робити до різних мікрорайонів міста.

Оснащений заклад кількома ліфтами. Один возитиме готовістрави з кухні до дітей. Інший підйомник розрахований на малечу із особливими потребами.

Однією із особливостей закладу є нова сучасна кухня. Вона оснащена за останнім словом техніки. Потурбувалися тут і про безпеку.

Відкриття садочка дало змогу працевлаштувати п’ятдесятхмельничан. Ніна Іванівна – одна із них. Раніше жінка працювала у ДНЗ №10. Стаж виховання – 18-ть років.

Відкриття нових навчальних закладів у Хмельницькому не рідкість. Тільки за чотири останніх роки в обласному центрі додалося п’ять ДНЗ. Це близько 1200-т нових місць для дітей.

Ще однин ДНЗ планують відкрити у мікрорайоні Озерна.

" " " "