У Хмельницькому військовому госпіталі відзначили день Збройних Сил України.

1287

 День Збройних сил відзначають в Україні 6 грудня. За останні роки звання військового набуло для українців неабиякого значення. Адже саме люди в формі зупинили війну на сході та не допустили просування ворога вперед. В цей день усіх, хто пов’язує своє життя із службою, вітають щирими словами подяки.

 Андрій Васильович вже три роки працює лікарем у Хмельницькому військовому госпіталі. Чоловік кілька днів тому повернувся зі сходу. Там перебував місяць. Для нього це вже четверта ротація. Каже, дуже довгий час мріяв стати саме військовим лікарем.

 Лікарі Хмельницького військового госпіталю надають медичну допомогу не тільки у зоні проведення ООС. Лікуватися можуть тут і цивільні. Щороку через госпіталь проходить близько шести тисяч осіб.

 З нагоди Дня Збройних Сил України до хмельницького військового госпіталю завітав помічник народного депутата України Сергія Лабазюка. Лікарів шпиталю він нагородив відзнаками та подарунками.

 Вітає, підтримує та вирішує різноманітні проблеми народний обранець не вперше. Робота із цією медичною установою є системною та довготривалою.

 

 

" " " "