У Хмельницькому влаштували методичну студію

696

«А по Україні мальви зацвітають». У першій школі Хмельницького влаштували методичну студію. Її тема – національно-патріотичне виховання як пріоритетний напрямок сучасного освітнього процесу. Йдеться про українство не лише, як ми звикли, на уроках української мови чи історії, а й фізики, хімії чи навіть математики. То як наші вчителі робитимуть природничі науки патріотичними?

Учителі – для учителів. У першій школі Хмельницького влаштували методичну студію «А по Україні мальви зацвітають». Її тема – національно-патріотичне виховання як пріоритетний напрямок сучасного освітнього процесу.

Йдеться про національно-патріотичне виховання не лише, як ми звикли, на уроках української мови, літератури чи історії. Українство повинно бути і в природничих науках.

Як зробити фізику патріотичною- знають у першій школі. На своїх уроках практику українства пані Наталія впроваджує не перший рік.

Як зробити фізику патріотичною пані Наталія вчить і своїх колег з інших шкіл. Все просто, каже вчителька, – по-перше, потрібно любити свій предмет, а ще бути безтями закоханим в Україну.

Тільки у комплексі, запевняють учителі, навчальний процес може стати й виховним. І робити це потрібно не лише на уроках української мови чи історії, а й фізики чи навіть математики.

 

 

" " " "