У Хмельницькому водій автобуса возив пасажирів “під кайфом”

Водій був під очевидною дією наркотиків, коли автобус зупинили патрульні

10699

У Хмельницькому патрульні ледь не щодня ловлять за кермом любителів позловживати. Але переважно це водії індивідуальних транспортних засобів. Однак цього разу їм трапився водій рейсового автобуса , який віз у салоні багато людей.

При спілкуванні з водієм зупиненого автобуса патрульні помітили у нього очевидні ознаки наркотичного сп’яніння. Згодом і висновок лікаря підтвердив, що 26-річний водій був “під кайфом”. Що саме він вживав перед рейсом, може сказати більш ґрунтовна експертиза. Поліцейські склали на горе-керманича адмінпротокол і вилучили у нього водійське посвідчення.

Інформацію про цей випадок, що опублікована у Facebook на сторінці патрульної поліції Хмельницької області, жваво обговорюють містяни. Більшість, звісно, засуджує водія. Але дехто й намагається його виправдати. Мовляв, водіям на приватному транспорті доводиться працювати по 14 годин на добу, і через це без стимулюючих препаратів вони не можуть обійтися.

 

У такому випадку, звісно, мають бути запитання й до підприємця, який здійснює перевезення на маршруті. По-перше, як можна було випустити на лінію водія в неадекватному стані? І по-друге, чому в нього люди працюють по 14 годин?

" " " "