У Хмельницькому втретє відбувся «Фестиваль батьківства»

475

У Хмельницькому втретє відбувся «Фестиваль батьківства». Його ініціювала громадська організація «Світанок». Захід присвячений сімейному дозвіллю та збору коштів задля благодійності. Якою була програма у 2021-у?

Танцювали, співали, малювали та розважались. Все це відбувалось у самому центрі міста у рамках фестивалю батьківства. Різні локації, програма для батьків та дітей. Найменші відвідувачі фестивалю могли обрати локацію, яка їм до душі.

Як зазначає організаторка, захід вперше проводиться на свіжому повітрі. На гостей фестивалю очікувало багато різноманітних розваг. Серед них – концерти різних жанрів, виставка дитячих малюнків та візочків, майстер класи, лялькова вистава тощо. Кожен бажаючий міг отримати солодку вату від партнерів. Найменші учасники могли обрати для себе те, що їх найбільше зацікавить. Більшість відвідувачів вже не вперше за фестивалі.

А це фотовиставка, присвячена вагітним жінкам. Організатори кажуть, головна ціль – показати: вагітність – це не хвороба. Між іншим, усі бажаючі могли подивитись і на виставку малюнків. ЇЇ виконали найменші учасники фестивалю. За кожен малюнок автори отримували цікаві подарунки: одяги, кульки та сертифікат від співорганізаторів. В майбутньому витвори дітлахів можуть передати на аукціон. Кошти будуть також направлені на благодійність.

Організаторка Олена Голяк зазначає, мають на меті зробити фестиваль батьківства щорічною традицією. Все для того, щоб залучити якомога більше учасників для допомоги дітям, які цього потребують. В майбутньому ціль – об’єднання батьків всієї країни.

" " " "