У Хмельницькому за сучасними технологіями оновлюють дитячий садочок

908

Нові пожежні сходи, замінені склоблоки та покрівля з мембраною плівкою. У Хмельницькому ДНЗ №21 триває термомодернізація. Її розпочали ще минулого року. Тоді будівельники здебільшого виконували підготовчі роботи та утеплювали дах. Нині вони завершують знесення склоблоків і розпочинатимуть робити фасад.

З першого вересня вихованці ДНЗ №21 повернуться в оновлений садочок. Нині там тривають роботи із термомодернізації. Підготовка до масштабної перебудови розпочалася ще минулого року. Тоді будівельники повністю демонтували покрівлю і замінили її за сучасними технологіями. Тобто – додали мембрану плівку. Її функція полягає в утепленні та захисту від опадів.

Також цього року у закладі демонтували усі старі склоблоки. Частину будівельники замурували, іншувстановили енергозберігаючі вікна. Загалом у садочку 9 навчальних груп, які відвідує понад 200 дітлахів. У трьох із них також знесли склоблоки. Відтак, спальні кімнати відремонтують з нуля. Такий підхід вплине на температуру в приміщенні і дошкільнятам буде значно комфортніше.

Вже незабаром у садочку  розпочнуть утеплювати передню частину фасаду.

Кошти на модернізацію закладу виділи із міського бюджету. За останні чотири роки близько десяти закладів освіти вже користуються новими технологіями.

" " " "