У Хмельницькому затіяли розбудову 17-го ліцею: простору не залишиться зовсім

Ліцею доводиться зводити додаткові будівлі на вкрай обмеженій території

1899

У Хмельницькому затіяли розбудову 17-го ліцею. Навчальний заклад. Що знаходиться у самому центрі  міста, почав розбудову своїх приміщень. Про це сповістив на своїй сторінці у Facebook мер обласного центру Олександр Симчишин.

“Одна з моїх улюблених “рубрик” – хроніки наших будівництв. Фактично вже з 2-3 січня ми відновили роботи на більшості наших об`єктів (школи, садочки, спортивні споруди, спортивні і дитячі майданчики). На фото – добудова приміщень ліцею №17″, – пише міський голова.

У своїй публікації він також додає, що в нової будівлі вже є стіни і дах. Крім того, будівельники вже вставили вікна, а зараз проводять утеплення приміщення і монтаж комунікацій всередині приміщень.

Крім того, заплановано ще будівництво багатофункціонального спортивного майданчика, на якому можна буде грати у міні-футбол, волейбол і баскетбол. Сумарна вартість цього проекту розбудови становитиме 15 мільйонів гривень.

“Плануємо повністю завершити і розпочати заняття вже восени цього року!” – оптимістично завершує свою публікацію Олександр Симчишин.

Треба сказати, що 17-й ліцей вельми популярний у Хмельницькому. Сюди прагнуть віддати своїх чад багато батьків. Дехто готовий щодня возити дітей сюди на навчання навіть із віддалених мікрорайонів міста. Однак у ліцею немає можливості прийняти до себе усіх охочих.

Обмежений він також у будівельних маневрах. Навіть за наявності грошей тут багато не добудуєш, адже ліцей з усіх боків затиснутий житловою забудовою. Тому зводити нові приміщення доводиться на тих вільних клаптиках землі, які ще залишилися.

" " " "