У Хмельницькому затримали банду місцевих розбійників, що пограбували “донецьких”

Хмельницькі бандити зухвало пограбували донецьких ювелірів

2034

Близько 3,5 кг ювелірних виробів, понад 150 тисяч гривень і ноутбук – така здобич дісталася зловмисникам від двох підприємців із Донецької області, які завітали до Хмельницького у справах.

Напад на підприємців було здійснено 17 квітня минулого року. Троє чоловіків, на головах яких були вдягнені маски, напали на підприємців, коли ті були в своєму автомобілі. Вони розпилили в салоні автомашини сльозогінний газ, і поки донецькі гості намагались опанувати себе, відібрали у них все, що було в машині цінного. Відразу по тому грабіжники сіли у свій автомобіль і рвонули з місця злочину. Напад стався у Хмельницькому поблизу ресторану “Колізей”.

Одержавши повідомлення про пограбування, поліцейські відразу кинулись на розшук грабіжників. За гарячими слідами вдалося відшукати їхній автомобіль. “Форд”, на якому були бандити знашли неподалік від місця нападу, однак він був спалений і, звісно, в машині нічого не було.

Тим часом, розслідування кримінальної справи, що була кваліфікована слідством як розбій, тривало. І от нарешті правоохоронці вийшли на слід банди. З’ясувалось, що усі троє бандитів – хмельничани. Усіх трьох знайшли та повідомили їм про підозру за статтею 187 ч.4 (розбій), яка передбачає від 8 до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Двох із цієї трійці суд постановив узяти під варту без права внесення застави.

Читайте також: У Хмельницькому інкасаторський автомобіль потрапив у пастку на дорозі

" " " "