У Хмельницькому затримали винуватця летальної ДТП

П'яний водій врізався на повному ходу в електроопору

4030

В обласному центрі на Проспекті  Миру вранці 5 травня  трапилася ДТП з летальними наслідками. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції міста Хмельницького.

За попередніми даними, в результаті аварії одна людина загинула, а 26-річний водій, який перебував у стані алкогольного сп’яніння за кермом «Ford C-Max»,  та його пасажир отримали травми.

Чоловік не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля, після чого транспортний засіб врізався в електроопору. Окрім водія в машині перебувало двоє пасажирів, один з яких, 40-річний місцевий житель, отримав травми несумісні з життям. Іншого пасажира госпіталізували у важкому стані. При цьому сам водій отримав незначні тілесні ушкодження.

Читайте також: Нічна ДТП у Шепетівському районі: водій заснув за кермом

За фактом вчинення грубого порушення ПДД в поліції відкрили кримінальне провадження у відповідності до частини 2 статті 286 ККУ. (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Наразі винуватець аварії затриманий. Слідчі встановлюють остаточні обставини трагедії.

" " " "