У Хмельницькому жінка погрожувала магазину вибухом

В обласному центрі правоохоронці затримали літню жінку, котра погрожувала підірвати магазин

1275

У Хмельницькому правоохоронці заарештували 65-річну місцеву жительку, котра погрожувала підірвати магазин одягу. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився сьогодні, 21 грудня приблизно о пів на шосту ранку. Продавчиня одного з магазинів одягу, що розташований по вулиці Кам’янецькій, звернулася до правоохоронців з повідомленням про погрози від сторонньої особи. За її словами на її осибистий телефон надійшов дзвінок від незнайомої жінки, котра погрожувала, що підірве магазин.

Отримавши відповідне звернення від наляканої продавчині у вказаний магазин невідкладно вирушили правоохоронці, експерти та кінологи. В ході перевірки інформація про замінування не підтвердилася, тож поліцейські почали вживати усі необхідні заходи аби впіймати та притягнути до відповідальності “жартівницю”. В ході деяких маніпуляцій правоохоронцям все ж вдалося встановити особу жінки, котра погрожувала працівниці магазину. Нею виявилась місцева мешканка 1955 року народження.

Читайте також: У Хмельницькій ОДА не знайшли небезпечних речовин: замінування не підтвердили

За даним фактом в поліції вже відкрили кримінальне провадження. За цей безглуздий жарт жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

" " " "