У Хмельницькому змагалися ДЮСШ області

1202

Баскетбольні вихідні. У Хмельницькому змагалися дитячо-юнацькі спортивні школи області. Як і минулого року, у спартакіаді взяли участь шість команд. Між собою вони визначили чемпіона. У тому сезоні це звання вибороли кам’янчани. У цьому переможець змінився.

 Баскетбольна спартакіада завітала у Хмельницький. Вихідними у місті змагалися дитячо-юнацькі спортивні школи зі всієї області. Як і минулого року, у турнірі взяли участь шість команд.

 У фінальному поєдинку зійшлися два затятих суперники – Полонне та Кам’янець-Подільський. Саме вони між собою розіграли звання чемпіона.

 Недооцінка суперника й справді стала фатальною помилкою для Кам’янець-Подільського. Саме вона не дозволила команді зіграти на повну.

 Минуло року Кам’янець-Подільський та Полонне також були фіналістами. Тоді перемогу здобув Кам’янець. Цього року звання чемпіона втримати не зуміли. Полончанам команда з півдня області поступилася всього на одне очко.

 Саме тренування та бажання перемогти, каже гравець команди Ярослав Береговий, і визначили хід гри. Хоча звання чемпіонів і далося важко, втім, запевняє, воно цілком заслужене.

 Наполегливість та старання зробили своє. Полончани стали переможцями цьогорічної спартакіади, втім, кажуть відпочивати не будуть. Потрібно готуватися, бо ж наступного року, переконані, кам’янчани захочуть взяти реванш.

" " " "