У Хмельницькому знову відзначились “мінери” – цього разу обрали автосалон та університет

Пожежним та поліцейським машинам довелося мчати за адресами "замінованих" об’єктів

819

У Хмельницькому знову активізувались “мінери”. Не встигла вщухнути метушня із “мінуванням” залізничного вокзалу,  як надійшли нові повідомлення. Цього разу анонім повідомив про вибухівку, закладену в одному з корпусів університету управління і права та в автосалоні на Старокостянтинівському шосе. Причому, в якому саме з корпусів ХУУП “заклали вибухівку”, не повідомили. Через  це поліцейським довелось перевіряти усі університетські будівлі.

Крім того, в Мережі також пишуть, що довелося евакуювати студентів з МАУП та учнів зі школи №6. Не приймає відвідувачів також ресторан “Куркуль, що знаходиться в спільній будівлі із корпусом ХУУП. Ресторан повідомив про це на своїй сторінці у Facebook.

Найвірогідніше, що й цього разу нічого не знайдуть. Однак поліцію і рятувальників “на вуха” поставили. Крім того, зірвали навчальні процесі  та паралізували роботу автосалону.

Поліція обіцяла, що “жартівника (-ів)” неодмінно знайдуть і покарають, як того вимагає закон. А ще, користувачі в Мережі пропонують провести з ним “неформальну” бесіду – аби надовше запам’ятав.

" " " "