У Хмельницькому з’явився новий мурал

1116

Портрет українського виконавця Кузьми Скрябіна з’явився у Хмельницькому. Арт-об’єкт створював місцевий художник Назар Бабій. Тож на непримітній стіні поблизу обласної філармонії тепер красується зображення Андрія Кузьменка.

Кілограми фарби та нове місце для щасливих людей. У Хмельницькому поблизу обласної філармонії з’явився новий мурал, на якому зображений відомий український співак Кузьма Скрябін. Його портрет з’явився там невипадково, адже кілька років тому невеличкий скверик був названий на його честь. Над зображенням трудився місцевий художник.

Вадим вже п’ять років грає на гітарі. Каже, саме музика і текст Кузьми змусили його взяти до рук інструмент. Тож, коли дізнався про новостворений мурал- вирішив долучитися до відкриття та зіграти улюблених пісень.

Графіті підготували в рамках щорічного музичного фестивалю «Республіка». Через карантині обмеження цьогоріч його проведуть онлайн і лише у Кам’янець-Подільському. Із самого початку фесту організатори впроваджували мистецькі проєкти. Тож, продовження ще буде.

" " " "