У хмельницьких регбістів стартували тренування

929

Підготовка до цьогорічного сезону. У хмельницьких регбістів стартували повноцінні тренування. У період карантину у них також були заняття, щоправда лише у режимі онлайн. З пом’якшенням обмежень діти заполонили спортивні майданчики. Тренування мають щодня і тим самим посилено готуються до змагань. А ось коли будуть турніри – поки невідомо.

Карантин ще триває, втім його пом’якшення хмельницькі спортсмени використовують на повну. У місцевих регбістів, до прикладу, розпочалася підготовка до цьогорічного сезону.У них стартували повноцінні тренування. Минулих кілька місяців у спортсменів також були заняття, щоправда лише у режимі онлайн.

З пом’якшенням карантину діти заполонили спортивні майданчики. Тренування мають щодня і тим самим посилено готуються до змагань.

«Живих» тренувань, каже Ваня Фаріон, чекав весь карантин. За понад два місяці, додає, за улюбленим спортом насправді скучив.

Тепер місцеві регбісти радіють. Вони – одні з небагатьох українських команд, які мають реальну можливість тренуватися. А відповідно зможуть краще підготуватися до старту не тільки тренувального, а змагального сезону.

А ось коли стартує змагальний сезон – поки невідомо. За кращими прогнозами турніри розпочнуться під кінець літа, втім як би там не було – наші регбісти навіть зараз у повній бойовій готовності.

" " " "