У Кам’янці-Подільському поліцейські врятували молодого чоловіка за мить від суїциду (відео)

Батько двох малих дітей мав намір вкоротити собі віку, зістрибнувши з моста

1281

У Кам’янці-Подільському поліцейські сьогодні, 2 березня, змогли запобігти черговій трагедії – самогубству. Вони буквально втримали чоловіка, що стояв над прірвою. Він готовий був зробити крок із височенного мосту “Лань, що біжить”. Така інформація з’явилась на сторінці Кам’янець-Подільського районного відділення поліції у Facebook.

Автомобіль з патрульними направлявся на проспект Грушевського, звідки надійшло повідомлення про ДТП. Раптом, під’їжджаючи до мосту “Лань, що біжить”, правоохоронці побачили чоловіка, що намагався перелізти через перила. Кількох митей вистачило поліцейським, щоб зупинити свою автівку і добігти до перил мосту.

Самогубець на ту мить вже був по той бік перил і вже готувався до фатального кроку. Капітан поліції Андрій Савчук і старший лейтенант поліції Сергій Кукуруза, міцно вхопивши самогубця, витягли його на тротуар.

Молодий чоловік був напідпитку. Як з’ясувалося із розмови з небораком, він – родом із Херсонщини, але проживає у Кам’янці. Чоловікові 27 років, і він – батько двох малих дітей. Рік тому він втратив дружину, а тепер і втратив віру у життя.

Сьогодні вранці, прийшовши  роботи після нічної зміни, чоловік вирішив звести рахунки з життям. Він випив і відправився до мосту. Добре, що в ту мить там опинилась машина з поліцейськими.

Читайте також: Витягли з “того світу”: на Хмельниччині поліцейські врятували чоловіка від суїциду

Правоохоронці відвезли чоловіка до міської лікарні, аби там оглянули його і надали йому необхідну медичну допомогу.

" " " "