У Кам’янці-Подільському поліцейські взяли під варту чоловіка, у якого вилучили пів кілограма наркотиків.

331

 Під час спроби втечі, зловмисник спробував використати сльозогінний газ проти поліцейських, проте його вдалося затримати. Йому висунули підозру за ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України, а суд вирішив тримати під вартою.

Молодий чоловік, 25 років, який походить з Полтавщини, привернув увагу поліцейських своєю підозрілою поведінкою, що спонукало їх перевірити його документи. Намагаючись уникнути затримання, він втікав, проте йому не вдалося уникнути правоохоронців.

Незважаючи на спроби зловмисника розпилити сльозогінний газ, поліцейські та бійці Національної гвардії успішно здійснили його затримання. Під час огляду виявили у нього поліетиленовий пакет із білою речовиною, яка за результатами експертизи виявилася особливо небезпечним синтетичним наркотиком “PVP” вагою близько 500 грамів.

Наразі розглядається питання про оголошення підозри зловмиснику за умисне заподіяння тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків, повідомили представники поліції Хмельниччини.

" " " "