У Кам’янці-Подільському Сімашкевич відправив усіх чиновників у неоплачувану відпустку

Грошей на зарплату бюджетникам у міській казні немає

3623

Кам’янець-Подільські чиновники усі йдуть у неоплачувану відпустку. Грошей на оплату їхньої роботи в міській казні немає. Таку інформацію озвучив у своєму зверненні міський голова Михайло Сімашкевич.

Мер Кам’янця каже, що в цьому місяці заледве вдалося назбирати грошей на оплату медикам та освітянам. Службовці не отримали зарплати досі.

“Тому ті депутати, які звертаються, що треба перерозподіляти кошти та збирати сесію, нехай спочатку поцікавляться, де взяти гроші для цього, якщо казна на нулі”, – каже Сімашкевич.

Він також зазначив, що ті невеликі кошти, які ще надходять у казну, треба сконцентрувати на рахунках на випадок гіршої ситуації із захворюванням на коронавірус. Отже, зараз усі кошти мають піти в медицину.

Крім того, Михайло Сімашкевич наголосив, що в міські лікувальні заклади завезено вдосталь засобів індивідуального захисту та дезінфекції. Отже, з цим проблем не має бути. І якщо десь кажуть, що цього бракує, він радить кам’янчанам відразу телефонувати владі.

Мер також наголосив, що в місті досі не всі навчальні заклади налагодили дистанційне навчання дітей. Тому їхнім керівникам слід із цим поквапитися, бо вірус вірусом, а дітей учити треба.

" " " "