У Кам’янці-Подільському вбивця отримав по заслугах, – деталі

Суд визнав винним 32-річного кам'янчанина у вбивстві випадкового перехожого з хуліганських мотивів

703

Кам’янець-Подільська прокуратура виграла на суді справу щодо 32-річного місцевого жителя, котрій підозрювався у вчиненні умисного вбивства з хуліганських мотивів. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Мова йде про інцидент, котрий трапився ще в серпні 2019-го року. Тоді зловмисник без причини напав на випадкового чоловіка та почав його бити. Пізніше виявилося, що перед сутичкою потерпілий провів свого сина на поїзд, після чого присів на лавку відпочити. Через мить у скроню чоловіка не очікувано посипалися численні удари зі сторони незнайомої особи.

Нажаль, травми отримані від побиття, виявилися несумісними з життям. Потерпілий загинув на місці події.

Читайте також: У Хмельницькому патрульні за день затримали п’ятьох містян з наркотиками

Пізніше виявилося, що зловмисник раніше вже неодноразово притягувався до хуліганських злочинів та був охарактеризований в особовій справі, як “схильний до жорстокості.

Стороною обвинувачення повністю доведено факт вчинення вказаною особою кримінального правопорушення, передбаченого п. 7 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з хуліганських мотивів) КК України. Вироком Кам’янець-Подільського міськрайонного суду йому призначено покарання у виді 14 років позбавлення волі.

" " " "