У Кам’янці-Подільському водій збив стареньку жінку і ганебно втік

Винуватець ДТП не навіть не зробив спроби надати допомогу потерпілій

2104

У Кам’янець-Подільському працівники сектору оперативного реагування патрульної поліції знайшли порушника ПДД, який збив 87-річну пенсіонерку та втік із місця ДТП, не надавши допомогу потерпілій.

Вчора, 11 червня, приблизно о 13:00, в Кам’янець-Подільському трапилася ДТП.  На Соборній вулиці власник автомобіля   “Ауді А4” збив  87-річну пенсіонерку. При цьому водій не надав потерпілій жодної допомоги, не викликав швидкої, а просто втік із місця події. Про це повідомляє прес-служба поліції Хмельниччини.

Медики, яких викликали на місце пригоди інші люди, госпіталізували стареньку до нейрохірургічного відділення міської лікарні Кам’янець-Подільського.

А поліцейські, тим часом, опрацювали записи камер вуличного відеоспостереження, що дало змогу скласти орієнтування на транспортний засіб порушника і розшукати його.

Затриманий  57-річний чоловік пояснив, що зник із місця аварії через те, що сильно злякався.

Читайте також: ДТП у Славуті за участю двох байкерів: старший – у важкому стані

За фактом вчиненого правопорушення слідчі вже відкрили кримінальне провадження у відповідності до частини 1 статті 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Усі остаточні обставини інцидента зараз встановлює слідство.

" " " "