У Кам’янці-Подільському знашли вбивцю студента: душогуб в усьому зізнався

21-річний хлопець поплатився життям ні за що

12274

Поліція Кам’янця-Подільського оперативно спрацювала у розкриті вбивства студента аграрно-технічної академії. Тіло юнака знайшли учора на світанку в передмісті Кам’янця-Подільського. З’ясувалося, що загиблий хлопець родом із Новоушицького району; він навчався в одному із вишів Кам’янця.

На тілі хлопця було виявлено ножове поранення, від якого він очевидно і помер. Поліцейські взялися розплутувати справу за гарячими слідами. Були опитані знайомі загиблого хлопця, а також інші можливі свідки.

Як з’ясувалось у ході розслідування, напередодні загиблий разом зі своїм товаришем відпочивав у місті. До них приєднався незнайомець. Чоловік представився, як з’ясувалося вже тепер, видуманим іменем та склав їм компанію. Згодом товариш загиблого студента пішов у гуртожиток, а цей невдаха зостався з новим знайомим удвох. На пару вони доблукали аж до приміської Кам’янки, і там за щось засперечалися. Незнайомець вихопив ножа та всадив його юнакові у шию. Одного удару виявилось досить, щоби той впав і помер на місці.

Читайте також: Вбивство у Нетішині: п’яний чоловік бив дружину, поки та не стихла

Його вбивця холоднокровно обшукав кишені своєї жертви, витягнув мобільний телефон і втік із місця злочину. Учора ввечері поліцейські вже вийшли на нього. Убивцею виявився місцевий 35-річний чоловік. Він в усьому зізнався. Зараз його затримано, і найближчим часом суд має обрати йому запобіжний захід.

" " " "