У Кам’янець-Подільській “ЄС” відреагували на скандал із викраденням протоколів ДВК

Протоколи однієї з дільничних з комісій намагалася винести "під полою" член ТВК від "Європейськоїх солідарності"

970

Відео з членом Кам’янець-Подільської міської ТВК Тетяною Остафійчук, в якому та намагалася приховати і винести протоколи однієї з ДВК, стало вчора хітом дня.

 

Спочатку жінка вправним рухом умикнула відкладені нею протоколи під куртку. Та згодом, побачивши, що всі її рухи тіла зафіксовано на камеру, жестом фокусника переховала папери в інше місце.

Інші члени ТВК, що стали свідками цих маніпуляцій, викликали поліцію. Таким чином, замість конструктивної роботи ТВК  спалахнув скандал. Як згодом з’ясувалося, вправна Тетяна Остафійчук, таки, встигла переховати папери зі свого одягу в нішу стола.

Зрештою поліція відкрила кримінальне провадження за фактом спроби викрадення протоколів. На цю подію не могли не відреагувати у міській організації “Європейської солідарності”, пише vdalo.info.

Очільник Кам’янець-Подільського міського осередку партії «Європейська солідарність» Василь Кобильник  вважає, що представниця його політсили зовсім не мала наміру красти документи. Натомість вона просто “виявила на столі копії протоколів ДВК № 681363” та вирішила покласти їх у більш надійне місце – в нішу стола.

При цьому пан Кобильник не зауважив, що жінка виявила фантастичну забудькуватість. Бо вже за кілька секунд після цієї маніпуляції в неї спитали, куди поділись папери, на що вона відповіла, що так і залишила їх на столі, і десь вони тут мають бути. Втім, для її партійного патрона це не аргумент.

“Зазначені дії спрямовані на дискредитацію нашого члена ТВК. Метою є прагнення не допустити до роботи в ТВК Остафійчук Тетяну. Шукаються будь-які приводи для усунення від роботи наших членів ТВК”, – підсумував те, що сталося міський партійний ватажок.

" " " "