У Кам’янець-Подільському почали виплачувати премії медикам

1058

Для медиків Кам’янеччини почали надходити обіцяні доплати за роботу у період пандемії. Гроші лікарі отримають за травень. Однак, як кажуть в міськійраді, передбачили нарахування і за червень. Тим часом хворих  нацю недугу не меншає.

Медикам Кам’янеччини почали виплачувати преміальні кошти. Про церозповіли у міськійраді. За роботу під час пандемії коронавірусу надбавки до зарплати отримали 170 працівників центрів ПМСД та 81 лікарі наших медзакладів краю.

Як каже заступник міського голови, одразу після виплати за травень почали нараховувати кошти  за працю і в перший місяць літа.

У місті поінформували – станом на вівторок 9 червня  зареєстровано 105 випадків хвороби на COVID, госпіталізували 30 осіб. Кам’янчанам  з початку спалаху хвороби зробили понад 1000 ПЛР- досліджень. Однак, робити це можна було би швидше та оперативніше, якби у Кам’янці була власна діагностика.

У Кам’янці уже закупили  тести для апаратуімуно-ферментного аналізу. Таке обладнання  є у  місцевій лікарні. У вівторок Михайло Сімашкевич повідомив про перший летальний випадок, зареєстрований у місті – від коронавірусу померла інфікована жінка.

 

" " " "