У Кам’янець-Подільському районі 18-річний юнак ледь не забив свого вітчима, – деталі

Правоохоронці з'ясовують обставини побиття до півсмерті 18-річним парубком з Кам'янець-Подільського району свого вітчима

616

У Кам’янець-Подільському районі правоохоронці встановлюють обставини нанесення 18-річним парубком тяжких тілесних ушкоджень своєму 51-річному вітчиму. Про це повідомили в Кам’янець-Подільському РУП ГУНП.

Подія трапилася днями в селі Ріпинці приблизно о 22:00. За попередніми даними на території одного з приватних домоволодінь між 18-річним хлопцем та 51-річним чоловіком, котрий є його вітчимом, зав’язався конфлікт, котрий згодом дійшов до стадії, так би мовити, фізичних контактів.

В ході бійки парубок наніс потерпілому серію ударів, котрі спричинили йому досить серйозні тілесні ушкодження.

Чоловіка довелося госпіталізувати в хірургічне відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні. Наразі лікарі оцінюють стан його здоров’я, як середньої тяжкості.

Читайте також: У Шепетівському районі п’яний чоловік викрав авто аби швидше поповнити запаси алкоголю

Слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України та проводять досудове розслідування та встановлюють обставини події.

" " " "