У Кам’янець-Подільському відбулась друга конференція «Подільські дні онкології». 

662

У Кам’янець-Подільському відбулась друга конференція «Подільські дні онкології».  Поділитись досвідом на Хмельниччину приїхали близько 20 провідних експертів та науковців. Захід високо оцінили у Міністерстві охорони здоров’я.

Подільські дні онкології.  На другу   науково-практичну конференцію  у Кам’янець-Подільському зібралась еліта вітчизняної медицини. Провідні науковці ділились та  обмінювались  досвідом з колегами з усієї країни.  Ініціював такий захід колектив Хмельницького онкологічного диспансеру.  Вперше його провели минулого року. Таким чином вирішили  відсвяткувати  70-ти річчя створення онкологічної служби на Поділлі.

Загалом розповісти про останні інновації в медицині  приїхали близько 20 доповідачів як з України, так і за кордону.  Серед них  – завідувач кафедри онкології Львівського національного  медичного університету  Тарас Фесич.  Як зазначає професор, на конференцію готував доповідь про раннє виявлення онкологічних захворювань. Адже цієї інформації нажаль сьогодні бракує

Хмельниччина одна  з небагатьох  областей, де проводять конференції такого рівня, говорять у Міністерстві охорони здоров’я.  А для регіону – це справді знакова подія. Адже  онкологи з районних центрів та маленьких містечок мають можливість почути провідних експертів та поспілкуватись з ними особисто.

 

" " " "