У колишньому райцентрі на Хмельниччині поліцейські врятували жінку від самогубства

До полісменів звернулися по допомогу налякані онуки жінки

2906

На Хмельниччині жінка у відчаї намагалася вчинити самогубство. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився в Дунаївцях. До правоохоронців звернулися по допомогу налякані онуки жінки. Отримавши повідомлення від дітей, на вказану адресу одразу як найшвидше прибула поліцейська група реагування у складі капралів Юлії Стороженко та Дениса Сліпака. Онуки жінки зустріли їх на порозі, після чого впустили їх в оселю.

На щастя, на момент прибуття полісменів, жінка ще не встигла втілити свою фатальну задумку. В ході спілкування правоохоронці вияснили, що пенсіонерка опинилась у відчаї через важку хворобу і тому, в якийсь момент, не побачила жодної альтернативи, окрім зведення рахунків з власним життям.

Після почутого поліцейські викликали бригаду медиків та зв’язалися з родичами потерпілої, аби ті підтримали її в кризовий період та побули разом.

Читайте також: У Хмельницькому нагородили кам’янецького поліцейського, що врятував самогубця

“Ми сподіваємось на одужання нашої сьогоднішньої знайомої. І нехай подібні ситуації більше ніколи не повторяться”, — написали в матеріалі поліцейської прес-служби.

" " " "