У Києві відбувся масштабний загальноукраїнський протест

763

У Києві відбувся масштабний загальноукраїнський протест. Підприємці зібралися під стінами Верховної ради із уже традиційною вимогою – скасування введення касових апаратів. Нагадаємо, відповідно до чинного законодавства, вони мали з’явитися  чи не на кожній торговій точці вже 1 січня 2021-го, що не влаштовувалоФОПів. У тому числі і хмельницьких. Наші підприємці також булисеред мітингувальників. Кажуть, серед зареєстрованих учасників акції протесту від Хмельниччини – 4 автобуси та 42 автівки – це як легковики, так і буси.

Хмельничани кажуть, сподіваються, народні обранці таки прислухаються до народу і, зрештою проголосують за закони, котрі підтримують люди. До слова, Президентську редакцію законопроєкту підприємці, кажуть, не сприймають, адже вона не вирішує проблему, а просто відтерміновує її на один рік. Вашій увазі – ексклюзивний коментар співорганізаторки руху #SaveФОП, екс-голова Державної регуляторної служби України Ксенії Ляпіної.

Зрештою рада підтримала законопроєкт президента щодо відтермінування введення касових апаратів до 1 січня 2022 року. За документ проголосували 319 нардепів.

" " " "