У Летичеві стартувала патріотична гра «Сокіл Джура»

1048

П’ять днів протистояння та активного відпочинку. У Летичеві стартувала військово-патріотична гра «Сокіл Джура». Участь у цьогорічних змаганнях беруть вісім загонів. Це – майже дві сотні учнів старшої школи з різноманітних навчальних закладів громади. За п’ять днів вони пройдуть низку випробовувань та визначать, хто представлятиме Летичівську ОТГ на обласному рівні. Усі подробиці – дивіться далі.

«Патріоти», «Вовки» та «Козака ЮА». А загалом вісім загонів з різноманітних навчальних закладів громади. Саме вони стали учасниками військово-патріотичної гри «Сокіл Джура». Вже вчетверте у громаді юнацькі змагання проходять у селі Марківці.

Посеред лісу та недолік від річки, без благ цивілізації та у наметовому містечку.  Так пройдуть п’ять днів таборування. За цей час організатори визначать переможця військово-патріотичної гри «Сокіл Джура». Окрім цього, мають ще одну ціль – оздоровлення дітей.

Активно відпочивати і той же час змагатися будуть майже дві сотні школярів. Серед них – представники Гречинецького старостинського округу.

Андрій Олійник – учасник загону «Вовки». Це – Летичівський НВК №2. Минулого року саме його команда стала першою. Цьогоріч, каже юнак, результат однозначно повторять.

Аби вийти на рівень області, потрібно стати кращим у низці випробувань. Зробити це буде непросто, адже усі вісім загонів наполегливо готувалися та налаштовані тільки на перемогу.

" " " "