У Летичівському районі палав сухостій і тонув у річці собака

Минулого дня летичівським рятувальникам довелося зупиняти вогонь, а сьогодні діставати з ополонки бідолашного знесиленого пса

1352

Вчора після опівдня надійшло повідомлення про пожежу поблизу села Ставниця Летичівського району. Там горіла суха рослинність на відкритій території. Вогонь швидко поширювався сухостоєм, погрожуючи охопити нові території.

На момент приїзду рятувальників пожежа встигла поширитись на чверть гектара. Вогнеборцям знадобилися лічені хвилини, щоб локалізувати її, а за дві години вогонь приборкали. Причиною пожежі назвали необережне поводження з вогнем, та очевидно це був підпал.

А вже сьогодні, 24 січня, рятувальникам довелося витягати із крижаної води бідолашного пса, що провалився під тонку кригу на Південному Бузі.

Читайте також: У Хмельницькому із крижаної води врятували двох вівчарок

Знесиленого собаку, що відчайдушно намагався вибратися з ополонки, побачив небайдужий чоловік, який проїжджав повз річку своїм автомобілем. Він і зателефонував рятувальникам.

А ті швидко нагодилися зі своїм човном. Бідолашна тварина борсалась у крижаній воді приблизно в двадцяти метрах від берега. Рятувальники витягнули пса та відразу повезли чотирилапого у ветклініку. Зараз його життя вже у безпеці – аби тільки знову собачі пригоди не понесли його на лід. Та напевно хвостатий уже затямив, що на річку вибігати цієї зими не варто.

" " " "