У Меджибожі пройшла «Гарбузова ніч»

903

Ліхтарі Джека, екскурсії підземеллями та незабутнє фаєр-шоу. У Меджибожі пройшла «Гарбузова ніч». Це – не копірка чи навіть прототип закордонного свята, це – українська альтернатива. Тому, аби здивувати свого відвідувача, до містичного святкування організатори додали українського колориту. Вражали й туристи, в першу чергу, – містичними костюмами.

Родина Зеленків завітала аж з Бердичева. У Меджибожі, кажуть, ніколи не були, втім перші враження – неймовірні. На «Гарбузову ніч», розповідають, чекали довго та навіть підготували магічні образи, щоправда тільки дівчата, бо ж голова сім’ї – за кермом.

Містичні ролі цього року вперше приміряли і працівники заповідника. Пані Тетяна, до прикладу, перевтілилася у замкову кішку.

Серед магічних персонажів містичної ночі були й перевертні, привиди та багато інших. Особливо, примірка містичних образів полюбилася дітям. Для них, до слова, влаштували чимало гарбузових забав. Найцікавіша – перегони.

Окрім гарбузових перегонів, гарбуз став головним героєм ще й багатьох конкурсів та вікторин. Так, у стародавньому замку обирали найбільший гарбуз, найкращий ліхтар Джека, більше того, частували гарбузовими напоями та кашею. Усе дійство, запевняють організатори, не копірка і не прототип закордонного свята, це – українська альтернатива. Тому, аби здивувати свого відвідувача, до містичної ночі додали українського колориту.

На завершення магічного дійства у Меджибожі, усіх відвідувачів дивували неймовірним фаєр-шоу «Красуня та чудовисько».

" " " "