У Меджибожі пройшла «Епоха Героїв»

1443

Лицарські поєдинки, історичні танці та середньовічна музика. У Меджибожі пройшов фестиваль середньовічної культури «Епоха Героїв». У стародавньому замку облаштували спеціальну територію для боїв – ристалище та атракції для стрільби з лука. Також для відвідувачів підготували різноманітні майстер-класи, смачні частування та справжній середньовічний військовий табір.

Лицарі, вага обладунків котрих вимірюються у десятках кілограмів, ристалище та   справжні поєдинки. Усе це протягом двох днів модна було побачити у стародавньому Меджибожі. Вперше у стінах фортеці відбувся  фестиваль середньовічної культури «Епоха Героїв».

Окрім лицарів, привертали увагу і лучники. Усе, як у середньовіччі, – одяг та зброя. Єдине з сучасності – мотивація займатися, вже сьогодні стрільбою, як видом спорту.

Сам стародавній замок також дивував. Для відвідувачів підготували екскурсії підземеллями та виставку унікальних знахідок. Подбали на середньовічному фестивалі і про дітей. Для них побудували спеціальну солом’яну фортецю.

Для любителів сфотографуватися організатори підготували цікаві фотозони. На місцях для світлин можна було переодягтися у лицарські обладунки. Ще одна цікава локація для фото – справжній середньовічний військовий табір. Окрім цього, для усіх влаштували різноманітні майстер-класи.

До традиційних майстер-класів з гончарства, ковальства чи литва, організатори додали й нові. До прикладу, на фестивалі навіть навчали каліграфії. Різноманітні коучі, лицарі, лучники, а ще смачна кухня зробили своє. Перший фестиваль середньовічної культури «Епоха Героїв» не став першим млинцем.

А завершилося середньовічне дійство видовищним фаєр-шоу.

" " " "