У Меджибожі відбудеться «WER WOLF 2019 VIKING»

784

Лучний тир, різноманітні майстер-класи та бої вікінгів. У Меджибожі відбудеться «WER WOLF 2019 VIKING». Гулятиме Біла Лебідь аж три дні, з 24-го до 26-го серпня. До стародавнього замку з’їдуться байкери не тільки з різних куточків України, а й з-за кордону. Для них щорічні мотозльоти це – зустріч друзів.

Це – кадри минулорічного WER WOLF. Тоді у меджибізькому замку відбувся третій стилізований мотозліт. Цього року у планах вже четвертий.

Мотозльоти, насправді, відбуваються вже одинадцять років поспіль, втім, стилізовані – тільки чотири роки. У 2019-му байкери перевтіляться у вікінгів.

До стародавнього замку з’їдуться байкери не тільки з різних куточків України, а й з-за кордону. Для них щорічні мотозльоти це – зустріч друзів.

А ось для гостей фортеці організатори готують чимало тематичних локацій. У першу чергу, це – показові бої вікінгів, а ще різноманітні майстер-класи.

Окрім цього, фестивальників навчатимуть литву у землю. А ще кожен охочий зможе відчути себе лучником.

Лучний тир, різноманітні майстер-класи та бої вікінгів. У Меджибожі відбудеться «WER WOLF 2019 VIKING». Нагадаємо, гулятиме Біла Лебідь аж три дні, з 24-го до 26-го серпня.

" " " "