У місті пройшов дитячий кубок з рукопашного бою

1174

Львів, Житомир, Старокостянтинів та Хмельницький. В обласному центрі пройшов традиційний відкритий кубок краю з рукопашного бою. Цей турнір вже кілька років поспіль організатори приурочують до Дня захисту дітей, не виняток і цьогорічний.Кубок-2018 зібрав більше сотні учасників віком від шести і до 13-ти років. Після офіційних боїв на дітей чекали різноманітні розваги.

Максим Басько участь у дитячому кубку бере вперше, втім юнак на усі сто впевнений у своїх силах та розраховує тільки на перемогу.

СтасГудим також новачок, втім як перемагати – знає.

А тому, каже боєць, сподівається тільки на перемогу, щоправда таких як Стас-щонайменше 120. Саме стільки учасників від шести і до 13-ти роківзібрав дитячий Кубок-2018. Змагалися рукопашними у дозованому контакті із зупинкою часу.

Та головне тут не перемога, кажуть гості з Житомира, важливо, аби дітям було насправді цікаво.

Хоча дитячий кубок у Хмельницькому проходить вже кілька років поспіль та традиційно до Дня захисту дітей, житомиряни навідалися вперше. Кажуть, приїхали у розвідку.

Окрім житомирян, були ще львів’яни, команда зі Старокостянтинова та дві місцевих. Усіх учасників організатори поділили на кілька вікових категорій. Це для того, аби юні бійці спарингували із рівними собі. Після офіційних боїв на рукопашників чекали різноманітні розваги та цікаві конкурси.Тобто, разом зі спортом організатори, хмельницькі самсонівці, вже вдруге поєднали активне дозвілля. Це для того, кажуть, аби дорослі хоч деколи не забували бути дітьми, а діти насолоджувалися найкращою порою у житті та при цьому у випадку необхідності зуміли себе захистити не тільки на килимі.

 

" " " "