У Нетішині затримали наркоторговця: що вилучили дома у чоловіка

Затриманий чоловік уже не вперше потрапляє в поле зору правоохоронних органів, і не лише через наркотики

1830

У Нетішині суд узяв під варту 32-річного місцевого жителя, якого підозрюють у незаконному придбанні, зберіганні, виготовленні і збуті наркотиків, інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Підозрюючи нетішинця у причетності до обігу наркотиків, правоохоронці здійснили у нього кілька санкціонованих обшуків. І професійне чуття їх не підвело. Вдома у підозрюваного виявили і наркотики рослинного походження, і заборонені речовини в ампулах, і пристрої для вживання наркотиків.

Крім того, слідчі також знайшли у нього два стартові пістолети, що мають явні ознаки переробки, а також набої до них. Усі ці підозрілі речі вилучено і додано до матеріалів слідства.

 

До речі, 32-річний чоловік уже й до цього мав непрості стосунки із законом. Його вже кілька разів притягували до відповідальності за майнові злочини. На час проведення слідства суд постановив узяти підозрюваного під варту.

Якщо його вину доведуть у суді, нетішинця можуть запроторити за грати на довгі 10 років та ще й конфіскувати усе майно, що йому належить.

 

" " " "