У патрульних – поповнення!

961

У Хмельницький патрульних – знову поповнення. Цього разу на вірність українському народу присягнули понад півтора десятка патрульних. Попередньо вони пройшли усі етапи відбору та навчання терміном у чотири з половиною місяці, а сьогодні вже заступають на перше патрулювання. Як уявляють службу – розповіли нашим журналістам. Разом з тим ми дізналися що думають про роботу ті, котрі працюють вже місяць та ті, котрі присягали першими.

Роксолана Середюк – одна з тих, хто сьогодні присягнули на вірність українському народу. Попередньо дівчина пройшла усі етапи відбору та навчання терміном у чотири з половиною місяці.

А вже сьогодні новоспечені копи виходять на своє перше патрулювання. Роксолана, до прикладу, на службу заступає на нічні вихідні.

Аліна Альошко на патрулювання заступила місяць тому. Насправді, зізнається дівчина, реалії служби від сподівань дещо відрізняються.

А ось Андрій Назар, порівняно з попередніми героями, – зубатий поліцейський. Він – один з тих, котрі на вірність присягали два роки тому.

Зовсім скоро до хмельницьких патрульних приєднаються ще тридцять колег. Окрім того, 31-го січня у них закінчився черговий набір. Тепер з-поміж двох сотень кандидатів відбирають десять. Ще десяток планують набрати протягом лютого, адже від сьогодні у тутешніх копів знову набір.

 

" " " "