У Полонному медична амбулаторія одержала сучасну швидку допомогу

Автомобіль обладнаний медичною апаратурою, що дозволяє здійснювати реанімаційні заходи вже на етапі транспортування хворого до лікарні

2088

Амбулаторія ПМСД у Полонному поповнилася новеньким надсучасним автомобілем «Тойота Ленд Крузер Прадо». Він обладнаний усім необхідним для того, щоб проводити реанімаційні заходи безпосередньо в швидкій допомозі. Вартує таке сучасне диво 1 мільйон 340 тисяч гривень.

“До складу обладнання входить дефібрилятор, електрокардіограф, відсмоктувач, ноші медичні, пристрій завантажувальний, крісло складне, ноші, що складаються, пластикова імобілізаційна ноші-плита, імобілізатор голови, комірець комплект 6 шт, мішок дихальний типу АМБУ багаторазового використання (для дорослих, окремо для дітей), набір для екстрених пологів”, – пишуть на сторінці “Сьогодення громади. Полонне” у Facebook.

Читайте також: На базі Хмельницької міської лікарні створили інсультний центр

Машина дісталася полончанам від Фонду Ріната Ахметова. Загалом цей Фонд закупив в Україну 70 таких сучасних медичних автомобілів.  Два із них пішли на Хмельниччину. Один поїхав у Камянець-Подільський район, інший – у Полонне.

" " " "