У Полонному молодик встромив ножа у живіт свого односельця

Нападника затримали і взяли під варту

1270

Молодий чоловік влаштував поножовщину учора, 19 листопада, в селі Новоселиця Полонського району. Під час бійки зі своїм односельцем він витягнув ножа та встромив супернику лезо в живіт, йдеться у повідомленні прес-служби Хмельницького апеляційного суду.

Якби не вчасно надана допомога, поранений чоловік міг померти. За висновком медичної експертизи потерпілий отримав тяжке тілесне ушкодження, що становило небезпеку для його життя.

Читайте також: У Шепетівці жінка зі своєю донькою і подругою влаштували бійку у барі

Нападника затримала поліція, і вже сьогодні йому обирали запобіжний захід. Полонський районний суд врахував, що чоловік ніде не вчиться і не працює. Він не має постійного джерела доходів і не володіє засобами зв’язку, тобто веде абсолютно асоціальний спосіб життя. Крім того, злочин, який він скоїв, належить до категорії, тяжких.

Тому суд вирішив, що підозрюваного слід тримати під вартою. Такий запобіжний захід йому обрали до 17 січня 2020 року. Надалі, якщо буде потрібно, суд продовжить термін тримання під вартою. Стаття 121 (ч.1), яку інкримінують підозрюваному, передбачає позбавлення волі на строк до 8 років.

" " " "