У Полонському районі, по дорозі на порятунок дитини, карета швидкої застрягла в болоті

Медичним працівникам надали допомогу рятувальники

1105

Напередодні, четвертого лютого, приблизно о 18:15, на пункт зв’язку 17 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що карета швидкої допомоги застрягла в багнюці та невзмозі вибратися самотужки. Про це повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Інцидент трапився на вулиці Худякова в місті Полонне. До рятувальників по допомогу звернувся екіпаж “швидкої”.  Ситуація ускладнювалася тим, що лікарі поспішали на виклик до дворічної дитини, аби надати їй невідкладну медичну допомогу.

Отримавши повідомлення на вказане місце події негайно прибули бійці ДСНС на спеціальній аварійно-рятувальній машині, які за допомогою електричної лебідки витягли карету швидкої на дорогу з твердим покриттям.

Читайте також: На Хмельниччині рятувальники виявили у квартирі мертвого господаря

Завдяки надзвичайникам, забезпечено швидке транспортування дворічної дитини до Полонської центральної районної лікарні, для надання невідкладної медичної допомоги.

При цьому медики додали, що завдяки оперативному реагуванню забезпечено швидке транспортування малюка до Полонської центральної районної лікарні.

" " " "