У потрійній ДТП під Хмельницьким важко травмовано дитину: поліція розслідує обставини аварії

Шестирічний хлопчик був в одному з автомобілів, які потрапили в аварію

2365

Потрійна ДТП, в якій було важко травмовано шестирічну дитину, сталася вчора близько 17-ї години на трасі “Хмельницький-Вінниця” неподалік від села Пирогівці, повідомляє сектор комунікації поліції.

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце аварії, попередньо встановила обставини події. Як вдалося з’ясуватити, 34-річна водійка зі Львівщини, яка перебувала за кермом “Рено Трафік”, намагалася обігнати автомобіль, що йшов попереду. Жінка виїхала на смугу зустрічного руху і там зіткнулася з автомобілем “ВАЗ 2112”, який рухався навпроти під керуванням 31-річного хмельничанина. Від удару “ВАЗ 2112” занесло на інший автомобіль – “ВАЗ 2115”, за кермом якого знаходився 54-річний житель Хмельницького.

Читайте також: Трагічна ДТП у Шепетівському районі: на трасі зіткнулися легковик і фура (оновлено)

Від цього подвійного зіткнення одержав тяжкі травми 6-річний син водія “ВАЗ 2112”. Дитину у важкому стані забрали в нейрохірургію обласної лікарні.

Слідство попередньо  класифікує цю справу за статтею 286 ч.2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили тяжке тілесне ушкодження потерпілому). Таке порушення карається позбавленням волі на строк від 3 до 8 років.

" " " "