У пожежі на Теофіпольщині загинуло двоє чоловіків

507

Горів житловий будинок у Теофіпольській тергромаді. Вогонь забрав життя двох чоловіків – 62-річного господаря та його 61-річного приятеля. Про це повідомляє ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

IMG_4942.JPG

“19 грудня о 07:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Рідка Теофіпольської територіальної громади горить житловий будинок. Гасити полум’я прибули вогнеборці 36 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Бережинці”, – зазначають у пресслужбі надзвичайників.

Рятувальники, прибувши на виклик, першочергово  провели розвідку будинком, у одній із кімнат виявили тіла двох загиблих. Як вдалося встановити пізніше, це 62-річний власник оселі та його 61-річний друг.

IMG_4943.JPG

Спільними зусиллями рятувальників ДСНС та фахівців МПК вже о 07:41 пожежу вдалося локалізувати, а о 07:50 – ліквідувати. Вогонь знищив 80 кв. м оселі.

За попередньою версією фахівців, причиною пожежі могла стати необережність під час паління в нетверезому стані. Встановлення остаточних обставин події наразі триває.

Нагадаємо, учора на Хмельниччині тричі палало. У одній із пожеж травмувалася малолітня дитина.

" " " "