У селі Заслучне відсвяткували одразу три свята

467

Поки на теренах України святкували Дні Прапору та Незалежності, село Заслучне відзначало свою особливу подію. Національні свята припадають  на чотириста тридцять восьму річницю села. Тож для жителів і навколишніх громад влаштували свято.

Перша згадка про нього припадає на 23 серпня 1 583 року. Організацією свята займались сам жителі.

Залучили і наймолодших жителів громади. Для активних учнів чотирьох навчальних закладів провели «Літературно-краєзнавчі читання». Молоді та амбітні мали змогу прочитати улюблені вірші про Україну. Також були і авторські читання. Головне завдання – зібрати всю молодь, аби вони відчули усю любов до рідної землі. Приїздили і з навколишніх сіл. займ онлайн на карту круглосуточно без проверок
Привітати Заслучнянську громаду приїхали голова обласної ради Віолета Лабазюк.

Голова обласної ради нагородила визначних селян. Спеціально до Дня Незалежності України були виготовлені знакові медалі. Увагою видатних заслучнянців не оминув і благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч». Особливий подарунок зробили для футбольної команди.

На завершення урочистої частини, у центрі села підняли жовто-блакитний прапор. А далі гості мали змогу споглядати святкові виступи. На завершення зробили подарунок для молоді – святкову дискотеку.

" " " "