У Шепетівці двоє пішоходів постраждали у ДТП, – кадри

Ймовірно, п'яний водій збив на пішохідному переході в центрі міста двох жінок

1430

У Шепетівці в центрі міста двоє пішоходів на “зебрі” потрапили під колеса легковика марки KIA. Про це повідомили на сайті Шепетівської міськради.

Інцидент трапився на вулиці Островського в напрямку Проспекту Миру. Дві жінки переходили дорогу по пішохідному переходу в напрямку площі Тараса Шевченко. Легковий автомобіль мчався на шаленій швидкості та навіть трішки не пригальмував, не зважаючи на “зебру”. Враховуючи швидкість авто та те, що водій, за словами очевидців, був у стані алкогольного сп’яніння, у постраждалих та водія було мало шансів уникнути зіткнення.

Інцидент потрапив у об’єктиви вуличних камер відеоспостереження. На кадрах видно, що водій жодним чином не відреагував на двох жінок, що вийшли на пішохідний перехід попереду. При цьому вже після зіткнення він вийшов з автомобіля, підійшов до потерпілих, а потім зник у невідомому напрямку, залишивши свій транспортний засіб на місці події. Тим часом очевидці викликали медиків. Саме вони стверджують, що відчули від нього разючий запах спиртного.

Читайте також: У Хмельницькому не розминулися легковик та велосипедист, – відео

Правоохоронці вже проводять усі необхідні слідчо-оперативні дії та встановлюють остаточні обставини інциденту.

" " " "